Šta je WPC deking?

WPC (Wood Plastic Composite) je materijal dobijen mešavinom drveta i plastike. Iz prirode smo uzeli najbolje i pretvorili u najkvalitetniji wpc materijal koji služi za privatnu i komercijalnu upotrebu.

Mešavinom najboljih vrsta sirovina od praha prirodnog drveta, HDPE plastike i aditiva dobijamo wpc materijal koji svakodnevno osvaja tržište i pronalazi primenu, u ne samo izradi podnih obloga, već i stepeništa, ograda, fasada, a koje prate višegodišnje garancije.

Zašto WPC deking?

Lako održiv

Lako održivi životni prostor na otvorenom nije više nemoguća pojava uz wpc deking.

Kako vam zvuči da u vašem životnom prostoru posedujete podne obloge koje su gotovo identične drvenim, ali znatno većeg kvaliteta i bez ikakve obaveze održavanja? Upravo sve to vam omogućava wpc deking, najvišeg kvaliteta, a koji je nakon instalacije namenjen dugogodišnjem stajanju bez obaveze održavanja, lakiranja, šmirglanja.

Neki ljudi to nazivaju održivošću. Mi to zovemo „čineći pravu stvar“.

Odličan odnos cene i kvaliteta

Deking Zona vam obezbeđuje najpovoljnije cene wpc dekinga na tržištu, dok za iste dobijate materijal najvišeg kvaliteta, pokriven višegodišnjom garancijom. Pogledajte naš katalog proizvoda za više informacija o ceni.

Neklizajući materijal

Zahvaljujući idealnoj smesi od koje je wpc deking napravljen kao i savršenoj završnoj obradi, 3D teksturama, wpc deking je neklizajuć, te je iz tog razloga idealan za prostor oko vašeg bazena, đakuzija ili bilo koji drugi prostor gde dolazi u konstantan kontakt sa vodom. Voda u bilo kojem obliku ne smeta našem dekingu zbog visoke rezidentnosti na istu. U tom slučaju, u potpunosti možete zaboraviti na probleme pucanja zbog niskih temperatura, klizanja ili upijanja tj. natopljavanja vodom.

Dugogodišnje garancije

Deking Zona u katalogu proizvoda sadrži nekoliko različitih serija wpc dekinga, koji se pored samog izgleda šara razlikuje i u nameni, te u skladu sa tim i vremenskim okvirom kojim je wpc deking iz odabrane serije pokriven garancijom.

Raspon vremenskog okvira pokrivenosti garancijom je od pet do deset godina u zavisnosti od odabrane serije.

Lako ugradiv

Brza i jednostavna instalacija je jedna od najvećih prednosti, a jedini preduslov za istu je čvrsta podloga. Proces ugradnje u Deking Zoni se bazira na visokokvalitetnim materijalima za ugradnju kao i pravilnoj postavci isključivo aluminijumske podkonstrukcije. Podkonstrukcija može biti od različitih materijala, kao što su čelik, drvo, wpc, ali je njihov kvalitet i dugotrajnost znatno manja od aluminijuma koji je dugovečan, ne podleže koroziji, kao ni vremenskim uslovima, te sa takvim profilima možemo garantovati maksimalnu dugoročnost i fiksiranost dekinga.

Deking Zona Vam uz instalaciju omogućava i široku paletu sistema pričvršćivanja koji maksimalno osiguravaju vašu palubu.

Čvrst, a neravan teren ne predstavlja problem za instalaciju dekinga, jer se u tom slučaju podkonstrukcija postavljaja na posebne distancere koji nivelišu teren, a krajnji efekat je neverovatan. Zato zaboravite na krive podloge na vašim objektima još danas!

Široka paleta boja

U našem katalogu proizvoda možete naći palete najlepših prirodnih boja, koje vas spajaju sa prirodom i pružaju jedinstven osećaj uživanja. Smelo jednobojne palete će vas u potpunosti oboriti s nogu – pogledajte naš katalog.

3D Teksture

Zahvaljujući vrhunskom najnovijom tehnologijom, naš deking poseduje najrealističnije šare prirodnog drveta, a dubokim utiskivanjem se dobijaju predivne 3D teksture.

Svaku seriju iz naše kolekcije proizvoda odlikuje jedinstvena šara što ih čini prepoznatljivim, a vama pruža jedinstvenu mogućnost uživanja u potpuno drugačijem ambijentu.

Ekološki materijal

Mislimo na prirodu tokom čitavog procesa.

Od početne pa sve do krajnje faze procesa proizvodnje wpc dasaka, pazimo na životnu sredinu i očuvanje okoline. Uz sve prednosti koje žaštita životne sredine nosi sa sobom, uspeli smo da pronađemo neverovatnu kombinaciju smesa koja kao krajnji efekat ima „broj jedan“ proizvod po pitanju kvaliteta.

Izdržljiv i dugotrajan

Zahvaljujući našim wpc dekingom dobijate puno estetsko iskustvo drveta bez mukotrpnog, skupog i stalnog održavanja, koji je potreban za drvnu građu.Uživajte u trajnoj, prelepoj podlozi, a sve uz podršku dugogodišnjih garancija.

Širok spektar upotrebe

Mešavinom najboljih vrsta sirovina od praha prirodnog drveta, HDPE plastike i aditiva dobijamo wpc materijal koji svakodnevno osvaja tržište i pronalazi primenu, u ne samo izradi podnih obloga, već i stepeništa, ograda, fasada, a koje prate višegodišnje garancije .

Želite da se uverite u kvalitet WPC dekinga?

Tu smo da vam pomognemo. Ukoliko ste pravno lice zatražite besplatne uzorke za modele koji vam se dopadaju.